» Home » Websites » SEO-SEF

SEO-SEF

SEO - Search Engine Optimalisation.

 

SEO (ofwel Search Engine Optimalisation) is het optimaliseren van een website zodat hij ten eerste gevonden wordt door Google, en ten tweede dat uw website een zo hoog mogelijke ranking krijgt in de zoekresultaten van Google.

 

Waarom is SEO belangrijk ?

 

Het ontwikkelen van een website is een eerste noodzakelijke stap in het bereiken van potentiële klanten. Maar een website zonder bezoekers is als een winkel zonder klanten.

Het is dan ook essentieel dat uw website zoveel mogelijk nieuwe klanten aantrekt. Deze potentiële nieuwe klanten bereik je door je website zo hoog mogelijk in de zoekmachine rankings te laten verschijnen.

 

Hoe doe je dit?


Door gebruik te maken van SEO technieken.  Want zeg nu zelf, bekijkt u alle resultaten als u een google zoekopdracht opvraagt? Neen? Uw klant ook niet!

 

 

SEO optimalisatie.

 

Bij CLING integreren wij standaard in al onze websites een SEO-vriendelijke programmatie techniek. Deze programmatie techniek zorgt ervoor dat de positie van uw website reeds sterk verbetert wordt in de zoekmachines resultaten.


Deze SEO vriendelijk programmatie techniek is de eerste en absoluut noodzakelijke stap maar deze stap alleen is meestal niet meer voldoende om een goede positie te garanderen. Hier komt dan het ook SEO optimalisatie proces kijken.

Eén van de volgende stappen in SEO is het gebruiken van bepaalde kernwoorden (keywords) zodat de vindbaarheid van uw site nog verder geoptimaliseerd wordt.  Zodat u een maximum aantal bezoekers aantrekt en zo het rendement van uw website kan optimaliseren. 

Wij bij CLING kunnen ervoor zorgen dat uw website zal verschijnen bij de google zoekresultaten als iemand naar uw producten of dienst zoekt. Bijkomend kunnen wij er ook voor zorgen dat u altijd op de relevante zoekpagina's bij google zult verschijnen.

Voor meer informatie en uitleg neemt best even contact met ons op.


Wij zorgen ervoor dat uw website wel zal gevonden worden in google !

 


CLING zorgt voor:

 

- Wij zijn steeds op de hoogte van de nieuwste technieken om hoger te scoren.

- Websites die gemakkelijk indexeerbaar zijn voor de zoekmachines.

- Een zo hoog mogelijke positie in de generieke zoekresultaten van Google.

 

 

CLING bvba